Mijn kleine vriend

IMG_0662

Hi allemaal, ik heb weeral een hele lange tijd niet meer gepost. Het is weer heel druk geweest en mijn vakantie is al goed gevuld. Maar toch blijf ik nog altijd evenveel zin hebben om jullie te schrijven en tijd te maken om een bericht te posten.

Hier in België is het weer nog even slecht en donker. Dus er zit niet veel anders op dan binnen te zitten. Als het slecht weer is vind ik niets leukers dan creatief bezig te zijn of te naaien. Ik vind het bijvoorbeeld super wanneer het Kerstmis is om heel nostalgisch te doen en te breien of te haken naast de kerstboom. ( zoals in de goede oude tijd :) ) Deze kleine vriend die je hier ziet heb ik een tijdje geleden gemaakt en ik dacht dat het eens tijd zou zijn om het aan jullie te tonen. Ik heb eigenlijk geen patroon gevolgd maar gewoon mijn fantasie de vrije loop laten gaan. Wanneer je is geen inspiratie hebt kan je gewoon wat ideeën halen van het internet. Dat helpt altijd. 

Als ik knuffels maak volg ik nooit echt een patroon. Ik teken eerst wat ideetjes op een blad en kies de leukste eruit. Bij het naaien van knuffels voel ik me altijd heel vrij. Ik vind dat een knuffel nooit kan mislukken. Kijk maar naar sommige designers die hun inspiratie halen bij de werkjes van kinderen. Dit geld ook zeker bij kunst in het algemeen.

Wees dus zeker niet bang om je los te laten gaan bij het naaien, tekenen, schilderen,…  ;) Geniet nog van de zomer en ik schrijf jullie nog snel! 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s